Feminin
Juniori
Noutati 08.10.2015 09:00

Press Conference: Romania Wants at Least Two Golds

Miercuri dupa-masa a avut loc conferinta de presa a comitetului de organizare. Daniel Sasarman, presedintele Futnet Romania, are asteptari mari de la jucatorii echipei gazda. A spus ca in Romania sunt multi jucatori talentati si la categoria de fete, dar si la categoria de juniori si spera ca acestia vor da tot ce au mai bun pentru a pastra cateva medalii in Romania.

Daniel sasarman declara ca Romania ar trebui sa isi demonstreze puterea mai ales la probele de simplu si dublu. O echipa atat de noua si puternica, cu siguranta poate schimba scenariul stabilit pana in prezent de echipele nationale ale cehilor si slovacilor pentru victorie.
Presedintelw UNIF, Kamil Klenik, a multumit reprezentantiolor Futnet Romania pentru entuziasmul lor si pentru buna organizare a campionatului. "Succesul echipei gazda este intordeauna un impulspentry atomosfera campionatului. Urez mult noroc jucatorilor romani." A spus Kamil Klenik in timpul conferintei.

Saptamana trecuta am primit vesti proaste de la Anglia si Turcia, cele 2 tari nu vor participa la acest campionat. Vor fi 7 echipe la fiecare categorie. Fanii furnet din toata lumea asteapta sa vada meciurile magnifice si incitante